BudakGilaCadbury Aku Seorang Priaa: Jeles lettewww !

Sunday, 24 June 2012

Jeles lettewww !

Aii . . aha . . Dany dapat lappy laa hari ni ^^ heee ~ Macam tak caye je mama Dany baik hati ari ni . .  Ehee . . Btw , thanks mama ! Sayang mama sangat . . aha . . . Jangan jeles eaaa :) Heee . . Na taw taa . . semalam ade budak jeles dengan Dany aa . . Sebab kan post Dany pasal LEEZA . . Ahaa . . Salah ke nak buat post pasal kawan Dany ? Hishh ! Entah apa-2 la an . . Nasib je mood Dany okay semalam . Cool . Ehe kalau tak Dany mengemuk daa orang jeles kan Dany dengan leeza ni . hish ! ahaa . . 
|
|
|
|
|

Tengok nii . . aha . . Ada budak lain pun buat post pasal Leeza . . aha . . Untung laa dia un . Ramai orang nak buat post pasal dia . . aha . . Dany ? Takde pun . Dany bukan HOT ! aha . . :P

Okay2 . . Then na taw taa tadi pagi an kat sekolah . . Ada budak tu nak usyar Dany aa . . Budak tingkatan 3 . . eeee ! aha . . Dany da ada awek aa . . Kalau Dany single , Dany okay je na kenal2 dengan dia an . Tapi nanti awek Dany jeles pulak ! Hahaha . . 

Dany rasa hari ni Dany nak add leeza balik aa. . .Sebab apa ? Banyak daa rahsia2 dia Dany tak dapat cungkil sejak kitorang unfriend . ehe . Mane buleh macam tu . . Dany kena care pasal dia . . Sebab kawan Dany suruh ! Eh yeke ? hahaha . . Bantai aaa . . K aa Dany na stalker blog leeza . . Kalau aa awek Dany ada blog . . Kan best . . ehe . K bye ^^


Like This ? Leave your comment guys !

1 comment:

  1. ishh , siap la dia . . kite balas pulak . . hurhh !!

    ReplyDelete

 

Copyright © . All Right Reserved by Dany Luqman