BudakGilaCadbury Aku Seorang Priaa

Saturday, 24 November 2012

Hadiyatul Husna :*

Ahaa . Nama minah mana lah pulak sesat ni eh ? ehe . . Minah ni awek baru dany . Comel sangat-2 . Macam dany . Eh ? sory ter-perasan la . aha :)
 
 

 
Comel kan kan ? ahaa K sayang I Love You :* Muahhh aha . . Bye !
 
#14November2011 =D

Like This ? Leave your comment guys !

Tuesday, 7 August 2012

Birthday My Lover

Ehee . . Nak tau ta hari ni nefday siapa ? aha . . 

MY LOVER ! 

Ingat lagi ta yang kekasih fake Dany tu . aha . Hari ni befday dia . Tapi Dany terlewat wish . Dia merajuk da . Tapi Dany bukan sengaja . Dany busy sangat . =,= aha . . Sori eh sayang . btw , Dany mintak maaf tak dapat na bagi apa2 kat awak sayang . Tapi hati Dany ni awak simpan aa elok2 . Ehee . Okay sayang Dany ta dapat nak taip banyak2 . Dany banyak homework . Tadi tiba2 hati Dany tergerak nak online . Ouhh patot laa . Befday sayang rupanya . aha . Okay Bye Sayang . I love You Much . :* Assalamualaikum 

Like This ? Leave your comment guys !

Friday, 20 July 2012

Fake Relay =='

Haii . . . .

Ahaa . . Fake relay . yee . Dany buat fake relay dengan sorang budak . Saje je tuh . Tak syok buka Facebook tengok status Single je kan . So buat lah sesaje . Tapi Takde pape pon . Ahaa . . Malam ni Dany tak pergi terawih aa . . Penad sangat . . ehe . . Esok nak pergi laa ! Nak join ? aha . . ape jee aa. . K aa bye !



Like This ? Leave your comment guys !

 

Copyright © . All Right Reserved by Dany Luqman