BudakGilaCadbury Aku Seorang Priaa: Busy busy busy !

Saturday, 23 June 2012

Busy busy busy !

Ahaa . . :) Dany busy sangat-2 . . Sampai kan awek Dany pun terabai . . Sian dia . . *Mintak.maaf.sayang* hee ! Dany bukan sengaja nak busy kan diri . Tapi series memang tak cukup masa untuk blogging , facebook , texting . . haaa . . Semua Dany tinggal kan buat sementara waktu . . Lagi2 facebook . . aha . . Apa boleh buat un . . Budak SPM . . hihi . .

Dany lama dah tak contact kawan Dany sorang ni . . Ahaa . . Kawan ? Yekea ? hiihi . Kawan kot . . Kalau awak nak anggap Dany kawan la un . . Na tau ke sape ? heee ~


Comel taa ? ahaa . . Nama dia Noor Aleeza . Dia dah duduk jauh sekarang . Kat Sabah . . aha . . Dah tak dapat jumpa lagi aaa . . Tengok mulut dia ada tulis CAPITAL S. ahaa . . Dia da ada orang baru aa . . Untung aa budak tuh an ? hee . . Hope bahagia je dengan budak tuh aaa. . Dia yang ajar kan Dany buat blog . . Ahaa . . Blog dia comel . Macam tuan dia la un ? aha . . Ni blog dia ---> http://leeza-awak.blogspot.com/ 

Gambar dia tuh Dany curi dari facebook dia . Makin cun aa sejak duduk sabah an . . Da jadi awek Sabah . Mesti pakwe pon orang sabah ek . ehe . Apaa je laa . aha . . Dany pun da ta selalu contact dia . Dia da remove Dany kat FB . :( hurmm . . Tapi Dany tau dia sesaje je buat cam tuh an sayang ? aha . . :) Nanti kita main add-2 balik eh . . ehe . . Contact kat fon ? Pon tak . . Dany an da ta slalu guna fon . Kalau on fon tuh sekejap-2 je texting dia . Yee aa . Dia an HOT . mana nak texting nan budak cam Dany an ? aha . . ^^

Uhh . . em . . Dany ta tau na cerita apa lagi . . Ahaa . . I have no more idea to share wif uolls ! aha . . Dany choww dulu eaa . . Malam nanti ada event dengan kawan-2 . . Let's go for PARTY bebeyh ! Malam minggu memang best . ehe . . Bye . . .  :*


Like This ? Leave your comment guys !

2 comments:

  1. Hoii pencuri... hehe .. Tak baik mencuri eh .. btw thanks buat entry ni untuk sy . Sayang awak ketat2 dany :)

    ReplyDelete

 

Copyright © . All Right Reserved by Dany Luqman